13 aug. 2014

Att bli sämre på

Dagarna är för korta! Jobba, sova en stund, laga mat och sen, när det borde finnas tid för allt roligt, ja då är det nästan dax att gå och lägga sig igen. Ibland är det extremt tråkigt att vara så trött så att man sover bort tid men det går liksom inte att göra så mycket åt. Sova är ju allt bra skönt i alla fall.

Jag har köpt en pynthylla. Jag tänker att det ska stå säsongsbetonat pynt på den, julsaker vid jul och påsksaker vid påsk och så. Min plan är att den här hyllan är enda stället jag säsongspyntar på, då blir det både lite lagom mycket att ta fram och framförallt lätt att ta bort när säsongen är över. Just nu testar jag om hyllan är intressant för kattungarna. Jag har ställt virkade bakverk och om bakverken ligger på golvet om någon dag eller så då är det bäst att inte ställa några ömtåliga saker på hyllan. Katterna kan ju få för sig att hyllan är världens bästa klättertorn. Man vet aldrig.  
Buskatter hittar ju på bus, det ingår liksom i konceptet.
Dagens ruta är grön, grön för att andas in och andas ut.
Det är det enda som behövs. Egentligen. Fast jag är onödigt bra på att stressa.
Om man varit väldigt bra på något, kan man bli mycket sämre på det då? Jag hoppas det.

2 kommentarer:

  1. Ja, dagarna är korta! Jag älskar att vara en nybliven pensionär... jag stickar och stickar och stickar... härligt :-)


    SvaraRadera
  2. Önskar också att jag kunde bli lite sämre på sånt jag varit riktigt bra på. Helt galet egentligen! Gjorde en uppgift på "jobbet" idag som jag innan jag blev sjuk skulle ha varit enkelt. Men jag kom inte ihåg att jag inte hade den kapaciteten längre och blev helt utmattad. Så dumt :(

    SvaraRadera