4 jan. 2012

Struktur i natur

Trogna bloggläsare vet att jag ofta skriver om inspiration. Att känna inspiration är livslust och livsluft för mig. Tänk att leva sitt liv utan inspiration - hur grått, tråkigt och meningslöst skulle inte det kännas? För mig finns inspirationen överallt, och alldeles särskilt njuter jag av det naturen själv skapar. Tänk att det bara går att göra så vackra, finurliga, smarta och underbara saker som till exempel de här...
Vad ska man ha all inspiration till kanske någon undrar? Ja, det är en klok fråga, och den är sannerligen inte lätt att svara på. Jag tror inte det finns ett svar på den frågan, utan många och personliga. Inspiration - att vara inspirerad, att vara fylld av inspiration, är för mig både magiskt och fantastiskt. Jag vill leva mitt liv inspirerad. Vill du?

7 kommentarer:

 1. Jo naturen är så vacker och vi missar den i jakt på annat. Jag var på en jobbresa och alla tog bilder på utsikten medan jag tog bilder på en stubbe... undrar just vem av oss som minns resan bäst.

  Vackra bilder har du tagit.

  SvaraRadera
 2. Ja, visst är det fantastiskt med all inspiration naturen ger. Jag brukar fota strukturer på väggar, gator, stammar osv för att ha någon gång om jag behöver.

  SvaraRadera
 3. Ja, att leva livet oinspirerad är antagligen som att bo i en konservburk!
  Jag gillar din första bild på barken. Det riktigt kliar i fingrarna för att få känna på strukturen!!!
  Fick en gång en bok med drinkrecept för att få färginspiration.
  Riktigt kul för en helnykterist!
  Kram till Dig som inspirerar varje dag!

  SvaraRadera
 4. Ja naturen är verkligen full med inspiration och det är härligt att du delar med dig. Både av vackra bilder och all textil inspiration.

  SvaraRadera
 5. Håller helt med de andra och vill gärna lägga till att jag är så glad att få läsa alla Dina fina texter.
  kram

  SvaraRadera
 6. Och tänk att naturen skapar allt vackert, stort som smått, utan hållfasthetsberäkningar, marknadsföringsplaner och reklamkampanjer. Naturen bara finns där, för oss om vi är mottagliga, hälsar vännen från södern.

  SvaraRadera
 7. Your photographs are beautiful! I love the tree bark...it has its own personality!

  Debra Svedberg
  www.debrasvedberg.blogspot.com

  SvaraRadera