29 aug. 2011

Vad ska man säga?

Jag tänkte att jag skulle blogga lite - har ju gjort det nästan varje dag under ganska lång tid, men det är svårt för jag har inget att skriva från min trötta bubbla.  Så då skriver jag väl om det - hur det är när orden tar slut. 
När orden är slut så tar bilderna vid. Kvällsbilder från en stilla promenad i vår lilla stad.
Att sticka kräver inte många ord. 
En mysteriesjal har funnits på mina stickor senaste veckan. Mönstret är gjort av Stephen West, och det var en fröjd att följa det! Åh vad kul med välskrivna mönster, och skönt när man inte orkar tänka så mycket.
Jag har använt restgarner från samlingen, och det grå och vinröda är Schachenmayr Nomotta Alpaka Fashion och det blå är Drops Alpaca. Stickor 3,5 mm passade mig bra.
Sjalen ligger på tork, och den kommer bli kanon till kalla vinterdagar.
Over and out.

7 kommentarer:

 1. Å vilka vackra bilder tu tagit. O ja det du stickar är ju ljuvligt så mina ord inte räcker till.
  Styrkekramar till dig.

  SvaraRadera
 2. Bilder säger ju mer än tusen ord, sägs det! Kram, Gunilla G

  SvaraRadera
 3. Ibland behövs inga ord!!!
  Ta hand om dig!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Ibland behövs inga ord... dina bilder berättar precis i vilken sinnesstämning du är just nu. Underbara bilder med ett ståk av sorg. En båt redo för avfärd, en fyr till ledning, ett ankare för att hålla dig kvar... en lampa att lysa upp ditt sinne. Sorgen har sin tid... lång tid... men den tonar ut så småningom.
  Kram
  Bibbi

  SvaraRadera
 5. En sån fin kommentar du fick av Bibbi. Kan inte annat än att hålla med i varje ord. Ta det lugnt och vila så mycket du kan. Kram Kikki

  SvaraRadera
 6. Bilderna talar sitt tydliga språk och berättar sin historia alladeles för sig själva och då behövs inga ord. STOOR VARM KRAM skickar jag till dig!
  //Lizzan

  SvaraRadera
 7. Ibland kanske man ska ta en paus i sitt bloggande eller läsande av bloggar, eftersom bloggande inte ingår i våra mänskliga behov. I vissa lägen i livet behöver man pausa, även från sådant man själv tycker är både roligt och trevligt. Vi finns kvar här i cyberrymden, hälsar vännen från södern.

  SvaraRadera