21 jan. 2011

Äntligen är allt här

Nu har jag - äntligen - fått över alla blogginlägg och alla bilder från Zoominsidan hit till den här sidan. Jag har lagt etiketter på blogginläggen, de finns i listen här till höger, så vill du leta efter Papperspyssel - klicka på ordet Papperspyssel så visas alla inlägg med den etiketten. Testa gärna! Det finns fortfarande en del gamla länkar och andra småsaker som behöver fixas till, men jag tar lite i taget. Bildkvaliteten är inte heller den bästa, men det blir bättre på nya bilder som jag lägger in än på de jag lagt över från Zoomin.

Även om det varit mycket jobb så är jag glad att det mesta är gjort. Jag vågar inte satsa på att stanna på Zoomin, och riskera, om ytterligare något år eller så, att killen som driver sidan ska lägga ner igen - och då ha ännu mer att ta hand om.

Nästa städjobb väntar bredvid min symaskin.
Någon har lagt dit en väldig massa saker... Tur att det är fredag, och jag har hela helgen på mig! :o)
Fast nu ska jag maska av en sjal!
***Anette L***

4 kommentarer:

 1. Stort Grattis.Måste kännas skönt. Jag stapplar mig fram inte så kunnig på dator Kram

  SvaraRadera
 2. Vad flitig och duktig du har varit. Jag tror jag skippar alla bloggar från zoomin. Bilderna ska i alla fall över till Picasa.

  SvaraRadera
 3. Vad skönt att det är gjort. Jag har funderat på om jag ska flytta allt eller bara en del, men det är väl kanske bäst att ta allt ;)
  Ha en bra lördag!
  Kram Lizzan

  SvaraRadera
 4. Vilket jobb du har gjort. Jag har varit på Blogger i flera år och tycker att det är bra. Så jag hoppas att du ska trivas.
  Det ser härligt inspirerade ut runt din maskin

  SvaraRadera