11 apr. 2020

Vattenplask och hav

Idag började utesäsongen,
det vill säga utesäsongen av fotbad på trappan. Det är ett väldigt bra sätt att börja en påskafton, eller vilken dag som helst faktiskt. Att sitta i solen på trappan, lyssna på fågelsången och plaska lite med tårna är bra för själen. 
Jag är väldigt trött för tillfället, trött i hjärnan och trött i kroppen. Ett litet broderi känns lagom att hålla i händerna. Jag hittade tre broderier i blått som jag tycker passar fint i ett hus vid havet. 
De två minsta är färdiga och i morgon börjar jag på det största.
Jag köpte färdiga materialsatser från Tamar Nahir Yanai,  skönt att få allt från tyg och tråd till ramar. 
Hoppas ni haft en fin påskafton.
Glad Påsk!

4 kommentarer:

 1. Vilka vackra broderier! Jag har ganska många broderier som jag skulle kunna ta fram men på något sätt har jag fått för mig att jag inte har tålamod att sitta still och brodera. Kanske det betyder att jag verkligen behöver ta fram ett broderi för att kunna varva ner ordentligt.
  Jag är glad om jag kan sitta still i soffan en stund på kvällen och sticka lite. Inte ens det gör jag så mycket för tillfället.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Var sak har sin tid som det brukar heta. Jag har kombinerat broderitid med metopera.org. De visar en opera varje dag, utan kostnad, och det har varit roligt att prova på. Jag är inte ett dugg operavan men har hittat några guldkorn de här dagarna. :)

   Radera
 2. Så vackra broderier!!Trodde först att du tagit ett dopp i havet--men du gör rätt i som stannar på land!Kram Gudrun

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja visst är de fina! Tamar gör jättefina broderier. Och jag stannar nog på land länge än, det är bara 7-8 grader i havet. Burr!

   Radera