1 apr. 2017

Se och känn!

Ibland så måste man bara göra precis som någon annan, härmas, kopiera, apa efter. Ja så kände jag när @Stickkontakt på Instagram la upp en bild på en söt liten elefant härom kvällen. Mönstret visade sig vara ett svenskt gratismönster från EmlanSemlans blogg och det var både lätt och roligt att virka den söta lilla elefanten.
Jag ska absolut virka fler! Kanske redan i kväll.

Annars håller jag mig mest till att sticka i rosa. Det har ju blivit många rosa projekt i år. 
Nu är det en ny mysteriestickning på gång. Återkommer till den så småningom.

Tänk att det redan är april! Det är svårt att förstå och på något sätt också acceptera att tiden går så fort. Vintern är över och nu  är det verkligen vår. Idag hade vi 16 grader och strålande sol när väl morgondimman lättat. Tyvärr har jag haft migrän så jag har inte varit ute och njutit mer än några väldigt korta stunden men det är okej ändå. Att kunna ha altandörren öppen, lyssna på fåglarna och känna att solen värmer är härligt även om huvudet värker. Det gäller att passa på.

Jag såg att häggen blommade, det kom en doft av den. Då gick jag till min älskade och sade: Se och känn! Hon stod vid makaronerna, hon sydde på en klut. Och när hon lyfte blicken hade häggen blommat ut. ~ Alf Henrikson, ur Medan Göken tiger.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar