13 maj 2013

Mat och musik i paketet

Den gångna helgen fick lillasyster sin 40-årspresent av sina syskon - god mat och massor av musik.
Vi åt på fantastiska Matbaren med suverän meny, utomordentlig service och de högsta pinnstolsryggar jag någonsin sett. Restaurangen ser väldigt anonym ut utifrån där den ligger alldeles intill Grand hotel och hade vi inte vetat vart vi skulle så hade vi förmodligen bara gått förbi. Maten var gudomlig om någon undrar.
Ingen överdriven reklam, inget behov av att locka in kunder. 


Utanför Grand stod däremot en rejäl reklampelare.
Vad gör man inte för att visa att The Boss åker Jeep när han är i Sverige?
Vi fick inte åka med till Friends arena utan fick ta oss dit för egen maskin. Snålt.
Att komma in i arenan var helt otroligt. Knappt 57000 i publiken och de allra flesta var redan där när vi kom.  Tänk att mötas av så många jublande människor när man kommer till jobbet! För visst var det en vanlig dag på jobbet för Mr Springsteen och hans band? Vardagsmat för dem liksom. Något helt unikt för oss.
Välregisserat, fullt ös från början och en entusiastisk publik.  

Han är 64 och håller ett tempo högre än de flesta som är långt yngre. Wow. Och han orkade mer än vad jag gjorde, men det var kanske inte så svårt.

Publikhavet, för det var verkligen ett publikhav, var en imponerande syn och det var riktigt roligt att få vara en del av det. Syrran var nöjd med sin dag och vi syskon var nöjda. Jag tror Bruce också var nöjd. Kul för honom att vi kom, eller hur? Alla vi 3 gånger 57000 stycken!

1 kommentar:

  1. Du, det låter helt underbart. Jag hade gärna också varit med Dig där!

    Dollandesign

    SvaraRadera