5 juni 2011

En oväntad cocktail

Tänk så lyxigt att bara av en händelse få en kul upplevelse! I fredags var vi på Sofiero i Helsingborg, och det primära målet var att titta på de underbara rhododendronbuskarna.
De finns i så många färger och former!


Vi valde en fin dag, när många av buskarna stod i full blom.
När vi kom lite längre in i parken kom vi så till det oväntade - Cocktail couture av Agneta Spångberg. Jag har hört talas om hennes utställning och hennes cocktailklänningar, men har inte sett dem. Förrän nu. 
 Häftiga!

 Det blev en mycket lyckad eftermiddag på Sofiero, med familj, goda vänner, underbara blommor och gott fika. Nästan allt man kan önska. Och dessutom blev det fina minnen och något att längta tillbaka till ett annat år när rhododendronbuskarna blommar.
***Anette L***

2 kommentarer:

  1. Vilken härlig dag och kul med överraskningar. Jag bor i Skåne men måste erkänna att jag aldrig varit där. Kanske ett framtida utflyktsmål. Designen på klänningar är nog inget man skulle vilja ha på sig men jättekul att titta på, en fröjd för ögat. :)
    Kram

    SvaraRadera
  2. Carmen - du måste åka dit! Det är värt det. Jättevackert är det, och det är perfekt att ha med egen fika och sitta på de stora gräsytorna och njuta. Kram

    SvaraRadera