21 maj 2011

Syrenberså och träsktroll

Tänk om man hade en syrenberså... En alldeles speciell där syrenerna blommade länge och där buskarna var täta och vackra och där inga stormiga vindar nådde in. 
Vi har ingen syrenberså, men väl några buskar, och idag satt vi ute och fikade när Ingrid var och hjälpte oss med lite sömnad. Tack snälla du!
Prickiga duken var framme, och syrenerna doftade ljuvligt i sommarvinden.
Inte dumt alls! Och alldeles nyss smaskade vi på sommarens första jordgubbar!
Lite, lite sömnad har det också blivit - en liten effektfull rad med trianglar på det blekgula täcket. En bred bård är nästa steg.
Och så fnissar jag lite åt den person som googlat på Brandgult snor och hamnat på min sida! Undrar vad han/hon tänkte... ;o))
Man kan verkligen söka på precis vad som helst... Vaskmonster låter också kul - är det troll som bor i diskhon? :o))
(Och har jag skrivit om snor föresten?!)
Trevlig lördagskväll!
***Anette L***

4 kommentarer:

 1. Ett leende sprids över mina läppar. Fram för mer humor våra bloggar.

  SvaraRadera
 2. Haha, kul! Du kanske har skrivit om hur man "snor ihop" nåt? Nåt brandgult :-)
  Förresten kom jag på två lite förlegade färgbenämningar; benvit och lejongul. Hör man inte så ofta. Off-white heter det kanske numera och den gula... där har kanske hela färgen som sådan fallit i glömska. Senapsgul samma sak. Och inte har man saknat dem direkt.
  Kram Jenny

  SvaraRadera
 3. En gång hade nån sökt på "stora bak" och hamnat i min blogg där jag visade mina semlor och jästbröd mm.Månne besvikelsen var stor! Hade kallat inlägget Bondmoorans stora bak:)

  SvaraRadera
 4. Har inte läst just den ordkombinationen hos dig....tror jag iaf... Tänk så mycket tokigt man kan söka på och hur många tokiga sidor man kan hamna på....
  Kram Lizzan

  SvaraRadera